12 september jl. vond de 18e editie van de van Z tot Z tocht in Zeewolde plaats. Deze tocht wordt in de volksmond ook wel de best verzorgde wandeltocht van Nederland genoemd: op elke post is er in overvloed eten en drinken beschikbaar. Voor ons zo vanzelfsprekend, voor de mensen in Swaziland zo anders.

Ook dit jaar besloot het ThuisFrontTeam aandacht te vragen voor Hart voor Swaziland. Ze deden dit o.a. door het dragen van speciale t-shirts,

door gesprekken aan te knopen tijdens de start van het evenement en natuurlijk door de tocht zelf te lopen. Vol verwachting verschenen de mannen aan de start. Sommigen wat minder getraind dan voornemens, maar aan de motivatie zou het niet liggen: Home, Hope and Happiness voor Swaziland!

Ondersteund door prachtig (wandel) weer liepen Johan M, Jan, Johan H en Gosse-Jacob de tocht van 28 kilometer uit en kunnen dan ook met

trots de opbrengst van deze sponsoractie vermelden: €693! Dit bedrag zal worden besteed aan toiletartikelen voor vrouwen in de gevangenis en aan een gezinsuitje voor Petros&Elisabeth, een Swazi-echtpaar dat naast hun vijf eigen kinderen zorgt voor zeventien weeskinderen in de leeftijd van 1 t/m 22 jaar.

Stichting Hart voor Swaziland wil langs deze weg alle sponsoren heel hartelijk dankzeggen voor hun donatie!

IMG 20151009 WA0003

Bestand 09 10 15 14 02 36

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 IMG 20151009 WA0002