bijdrage via deze stichting aan ons overgemaakt. Met de oprichting van onze eigen stichting hebben we een nieuw rekeningnummer gekregen en behoeven er geen extra financiële transacties meer uitgevoerd te worden. Giften zijn nog steeds aftrekbaar door onze ANBI-status. Onderaan de site is ons nieuwe rekeningnummer te vinden. Wilt u bij een eventuele donatie de volgende gegevens vermelden: Gift project Home, Hope and Happinness.

PayPal

Op onze website is een PayPal button geplaatst. Naast de bestaande machtiging kunnen er nu ook niet periodieke donaties via dit online betalingssysteem naar onze rekening worden overgemaakt.

Goede DoelShop

Via Goededoelshop.nl kunt u online winkelen bij meer dan 250 bekende webwinkels (bv. bij bol.com, Mediamarkt, Kijkshop, Hema, Groupon, Booking.com etc.). Per aankoop gaat er gratis een donatie naar Hart voor Swaziland, zonder dat het u iets extra kost!

Hoe werkt het?
1) Ga naar www.goededoelshop.nl en klik op “Log in”
2) Klik op “Ik ben nieuw” en maak een account aan
3) Kies bij “goede doelen”: Hart voor Swaziland en ga door naar “Shops”.
4) Kies hier uw favoriete webshop.

Na het shoppen krijgt u een bevestigingsmail van de webshop met de bevestiging van uw aankoop en een mail van goededoelshop.nl met de hoogte van uw donatie.
Kortom: een makkelijke manier om ons te steunen zonder dat het u iets extra kost!