Wie ben je en wat doe je voor werk?
Ik ben Anne van der Zaag, getrouwd met Birgitte. Samen hebben we drie jonge kinderen. Van beroep ben ik fysiotherapeut en heb ik een eigen praktijk. We wonen nu nog in Zeewolde, maar we gaan binnenkort verhuizen naar Swaziland.

Hoe ben je met Trin in contact gekomen?
Ik ben in contact gekomen met Trin door de House of Hero-training van afgelopen voorjaar. Daarnaast hebben Birgitte en ik samen de Firenights bezocht en waren we ook van de partij bij de recente Revivalnights.

Wat deed jou besluiten partner te worden van Trin?
De aandacht die Trin heeft voor wezen; het daadwerkelijk zorg verlenen, de “touch and reach out”, aan weeskinderen. Deze groep kinderen heeft die zorg en liefde zo hard nodig.

Welk werk van Trin raakt jou het meest?
Het Project Held en de projecten die de zorg voor de wezen ondersteunen, bijvoorbeeld het werk dat Heidi Baker in Mozambique doet. Maar ook de steun die Trin geeft aan het kinderdorp in Oeganda en de kortlopende projecten daar zoals het akkerbouwproject in Bulamu Village.
Ik vind het ook mooi dat Trin het evangelie wil brengen naar ‘gesloten’ landen en dat de mensen daar zo open staan voor het goede nieuws en voor de werking van de Heilige Geest.

Partnerschap van Trin betekent voor mij …
onderdeel te mogen zijn van het werk van Trin en op die manier mee te kunnen helpen aan hun visie om uit te reiken naar mensen in nood. Datzelfde willen wij nu als gezin gaan doen in Swaziland….
Nadat ik als fysiotherapeut verschillende reizen naar Afrika heb gemaakt, ben ik afgelopen zomer met het hele gezin naar Swaziland gegaan. God heeft ons geroepen om hier voor Hem aan de slag te gaan. We hebben hier als gezin op verschillende manieren bevestiging van gekregen. House of Heroes heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven over "Bouwen aan Gods Koninkrijk". Het heeft me bemoedigd en aangespoord en vooral voorbereid op de nieuwe start, die we nu gaan maken. Eind van dit jaar hopen we met ons gezin naar Swaziland te vertrekken om ons daar in te zetten voor weeskinderen.

Wat is jouw meest bijzondere ervaring als Trin partner?
Tijdens de profetische middagen met David Wagner, die Trin organiseerde voor kinderen was het bijzonder druk. Birgitte was hier ook met onze zoon. Ondanks de drukte nam David Wagner de tijd om voor ieder kind te bidden en te profeteren. Geen kind werd overgeslagen, hij nam voor ieder kind uitgebreid de tijd. Het raakte me dat God deze man op zo’n bijzondere manier gebruikt.

Weet jij wat Trin doet voor haar partners?
Ja, ze bidden voor je als je een gebedsverzoek doormailt en organiseren Partneravonden en gaan op een verantwoorde manier met donaties om.

Heb je wel eens een gebedsverzoek aan Trin doorgegeven?
Nee, nog niet, maar het is bijzonder dat deze mogelijkheid geboden wordt.

Neem jij wel eens anderen mee naar de samenkomsten van Trin?
We hebben een keer een vriend uit Lesotho (Afrika) meegenomen naar de Revivalweek. Hij was voor verlof in Nederland en hij ervaarde deze avond als heel positief. Er waren twee jonge mensen, die een profetie voor hem hadden. Dat klopte precies!

Heb je wel eens een Trin Partneravond bezocht; zo ja hoe heb je dit ervaren?
Ja, afgelopen september. Het was goed om op deze manier meer te horen over het werk van Trin. Door zo’n avond wordt goed duidelijk dat we samen de wereld kunnen bereiken door het uitdelen van Gods liefde.

Wat ik nog graag kwijt wil….
In Swaziland is 1 op de 3 kinderen beide ouders verloren aan Aids. Wij hebben het verlangen om Zijn liefde (to reach out and touch) aan deze kinderen te gaan uitdelen zodat de blijdschap in hun levens zal worden hersteld en ze een hoopvolle toekomst tegemoet gaan met God als Vader! Voor wie onze belevenissen wil volgen kan dat via www.hart-voor-swaziland.nl.