WhatsApp Image 2020 08 27 at 16.08.19Sinds 17 maart ging hier in Eswatini de lockdown van kracht vanwege de corona crises. De gevolgen van deze maatregelen waren groot, met name voor de arme bevolking. Al gauw bleken er grote problemen te ontstaan, doordat de kinderen niet naar school konden, waar velen normaal gesproken hun warme maaltijd kregen. En ook de regel: no work, no pay, kwam hard aan. 

Daarom besloten we om een voedselpakketten actie te starten. En jullie donaties waren overweldigend! Hiervoor willen we jullie nogmaals, namens de Swazi bevolking, hartelijk bedanken! 
We hebben nu 4 volle maanden voedselpakketten mogen uitdelen, tot nu toe 560 pakketten voor zo’n 180 gezinnen! Dat is geweldig en we zijn God dankbaar dat jullie zo vrijgevig geweest zijn en Hij ons wilde gebruiken om het bij de juiste mensen te krijgen. Ook heeft ieder gezin een ‘Jezus Messias’ stripboek gekregen, waarin het hele leven van Jezus verteld wordt. En we mogen iedere keer voor ze bidden. 

Nu is het zo, dat het meeste geld op is, maar we zouden heel graag door willen gaan met uitdelen en mensen willen voorzien van eten, ook omdat de situatie bijna niet veranderd is. Alleen de examenklassen gaan naar school, voor de rest zijn alle kinderen al meer dan 5 maanden thuis. Ook zijn veel mensen hun baan verloren vanwege de corona crisis. 
WhatsApp Image 2020 08 27 at 16.24.16Dus hierbij een oproep om nog een keer aan deze actie mee te willen werken. 

Voor €15,- kunnen we een voedselpakket samenstellen met de basisproducten en met verse groenten, waar we een gezin een maand lang mee kunnen helpen.

Als je denkt: ja, ik wil ook graag betrokken raken bij deze actie, doneer dan 1 of meerdere voedselpakketten €15,- per stuk, door geld over te maken op IBAN: NL90RABO0302487115 Stichting Hart voor Swaziland, ovv van actie voedselpakket.